Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
mzx
senior tag
..ja , a beav: egy binary szerkesztő... abi-t frissitettem, továbbra se bírja a DOC-ot... :S a WV nem jelent meg a menüben, futtatásban meg kb 15 wv kezdetűt ad ki...
Amit linkeltél, antivword, meg letöltődött tar.gz formátumban, nem tudom, mit jelent, azt'szem tömöritett (sorry, alapszintnél jobban nem fejlesztem magam linuxban), kicsomagoltam, meg is tette, de innentől megállt a tudományom
Találtam a létrejött mappában egy parancshéj file-t, nem reagál rá, mit tegyek, ill. mi mást tegyek?
Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- TP-LINK routerek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Találtam a létrejött mappában egy parancshéj file-t, nem reagál rá, mit tegyek, ill. mi mást tegyek?