Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
rybank
senior tag
válasz
ViZion
üzenetére
Épp most készítettem egy újabb telepítőlemezt magam számára. Gyakorlatilag ugyanezt a desktopot telepíti, mint amit most használok. Nagyon kevés a kivétel. Talán a telepítés 5-10 perce után, még annyit rá kell szánni a configolásra. Mindezt persze úgy, hogy közben a leírásokat előkeresem a netről.
Kényelmes. Csak a személyes adatokat kell mentenem. Ebből kevés van. Annak is nagy része a felhőben.(#45193) leslieke - Egy fenét volt hiba. A mai napig szívesen kísérletezek a Linuxommal. Annyi változott, hogy legutóbb ezt virtualbox-ban tettem. Így az alaptelepítést lehetetlen szétcsesznem. Így tanulsz (: .
(#45194) dcsabesz - Az újabb atom-okkal nem vagyok tisztában. A régiek gyengék, vagy épp elfogadhatóak. Energia gazdálkodás? jupiter ubuntu indicator után keress. Plusz a normális Ubuntu-t hanyagold. Csak akkor természetesen, ha lassú! De feltételezem ilyen proci mellé a config is "oylan".
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest