Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
leslieke
üzenetére
Köszi. Közben, hogy mégse unatkozzak egy újraindítás után valami olyasmi fogadott, amire álmaimban sem gondoltam volna, létezik, hogy a Kubuntu átment transformersre és átalakult ubuntuvá? Nem tudom mi történt de miután újraindult a gép olyan mintha minden eddigi dolog eltűnt volna, a kubuntunak nyoma sincs, az asztali háttér eltánt, a tálca felkerült a plafonra, a menü oldalról nyílik, a böngésző eltánt és most egy angol nyelvű ubuntu felületének firefoxáról írok ide kissé értetlenül állva a dolog előtt..
Mi a teendő, mit rontottam el? Feltelepítettem ezt a screenletset meg frissítettem párszor, egy két dolgot testreszabtam de ettől csak nem kéne ennek történnie.... 
Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mi a teendő, mit rontottam el? Feltelepítettem ezt a screenletset meg frissítettem párszor, egy két dolgot testreszabtam de ettől csak nem kéne ennek történnie....