- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
válasz
Lacces
üzenetére
Hogyhogy melyik?

Te, én annyit mondtam az Ubinak, hogy
sudo apt-get install apache******
sudo apt-get install php5****
sudo apt-get install mysql*****
(***** az aktuális verziója, csomagkezelővel nem nehéz kideríteni, de a szoftverközpontból is felmegy)
És felment, és azóta hibátlanul működik. Megy rajta egy webszerver, meg rajta egy Drupal tesztrendszer... Mondjuk az apache konfigot azt vagy 2 éve ugyanazt használom, egyszer megcsináltam, azóta jó
Lamp, meg Xampp eszembe sem jutott évek óta. (De, az asszony windózára...)Windóz, az semmire sem jobb
Alapból, ha belegondolsz, szerinted windóz szerveren lesz majd az, amit fejlesztesz? 
@jochen :

Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Z Fold7 5G 12/256GB Jet Black használt, karcmentes garanciás 2028.10.24-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny Intel Core i5-6500t / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Alapból, ha belegondolsz, szerinted windóz szerveren lesz majd az, amit fejlesztesz?