Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
válasz
Kendek
üzenetére
Nyilván, de ez megvan windózon is, azaz megeshet, csak oda jobb ütemben fejlesztik a drivereket. Hogy konzolon kell mókolni vagy nem, az részletkérdés, a legtöbb ember már ott elakad, hogy gúglizzon :S
@aag : "hiszen enélkül az alkatrész nélkül egyáltalán nem is működik!"
Nemtom, én 2 héttel ezelőtt egy jó ideig VGA nélkül használtam a gépem, mert meghótt, és nem volt PCIE-s kártyám. Szóval működik az.Amúgy is, a "nem működik" az egy tág fogalom. winnóz és Linux is ad képet külső VGA driver nélkül, tehát működik, max. nem megfelelően.
Nekem meg nem megy a VDPAU, de ez nem azt jelenti, hogy nem működik a vdeokártya.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MCDODO T03 fejhallgató
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest