Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
gparteddel át tudod méretezni a forráspartíciót, hogy ráférjen később kisebbre.
Dehogy akarok én pendrájvon több partíciót.
k3b vagy brasero tud szerintem ido-t csinálni belőle
Pendrájvból ISO-t?
Áááá-ezek nem jó megoldások. Mondom, olyan progi kellene, amit windowszon is használtam, (belinkeltem az előbb). Jó bevált, freeware, de már nincsen windowszom. Kellene linuxos megoldás. Nem akarnám elhinni, hogy pont ilyen segédprogi nincsen linuxra. Biztos van, de egyenlőre nem találok. Ebben kellene segítség. Perancssorból, vagy nyakatekert módon nem akarok szenvedni. OK?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest