Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Sziasztok újabb gond.
Helyzet, hogy upc-s netem lett digis helyett igy lecsökkent az uplodom 20mb röl 1,5 re..
Nálam van egy 6 TB-s szerver, bátyám és pár haver erről szedi le a cuccot. Eddig enm volt gond digivel, de most hogy upc van ahogy valaki elkezd szedni 200-500-2000-res pingem lesz. Szóval ez igy nem mehet tovább.Proftpd-t használok abban sehol sem találtam speed limitet, csak fájl limitet és accont limitet.
Lehetséges úgy az ubuntuban limitet tenni, hogy az én belső hálózati forgalmamat ne lassítsa?
Tehát csak az internet felé és csak a lefelé (a szerver számára felfelé töltés) korlátozni?Köszi.
Szerk: Esetleg webmin tud ilyet? Ja és fontos hogy vagy webmin vagy terminálból fel lehessen tenni és konfigurálni. Nincs monitor kimenetem.
Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- World of Warships
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Okos Otthon / Smart Home
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest