Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
body007
üzenetére
Sajnos nekem a virtualizációban nem működik minden. Például az összes FireWire ki/bemenet halott. És a legtöbb videóvágó-proginak egyszerűen nincsen ovarlay-képe. Vakon meg nem vághatok. De amúgy sincsen értelme, mert a vágásnál a memória is szűk keresztmetszet. De még alapvető dolgok sem működnek rendesen. Például a honlapjaimat szoktam Xamppban fejleszteni windowszos felületen. Azért ott, mert az a default felület. Nos például sem a Firefoxra, sem az Operára nem megy föl virtualizációban az Adobe flash. Ezálatl ki vagyok zárva ezekből a próbákból is. És még napestig tudnám sorolni, hogy mi minden különbség van a virtualizációban futó windowsz és a rendes windowsz között. Szóval nekem (hangsúlyozom nekem) kell egy külön windowszos gép is. Nem helyette, mellette van csak a linux. Ráadásul például most sem találok rendes winyó-rendberakókát. pedig itt is megkérdeztem. Windowsra van egy kosárra való. Szóval sajnos nem megy még a fele sem, mint amit szeretnék.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest