Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Üdv néktek!
Ma bővült az itthoni géppark egy Asus netbook-kal, amin alapból 10.10-es Ubuntu van. Na már most én ettől meg akarok szabadulni, de nincs USB-s DVD olvasóm, valamint a pendrive-ra is csak úgy kidobtam a Windows telepítő fáljait (igaz így nem tudok pendrive-ról boot-olni de Windows Basic esetén elég volt hogy Windows alól csak az exe-re kattintottam és úgy raktam föl az Ultimate-et) és nem tudok pendrive-ról boot-olni, az Ubuntu meg nem engedi az exe-t elindítani (totál nem értek a Linux-hoz semmilyen szinten, de nem is szeretnék).
A kérdésem az az lenne, hogy hogyan tudnám rávenni, hogy elinduljon a telepítés pendrive-ról valamint Ubuntu alól?
Üdv
Puma
Aktív témák
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest