- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Új kérdések merültek fel bennem, melyre várom a hozzáértők válaszait:
- A múlt heti frissítés óta a Chrome is kulcstartót akar létrehozni, és nem értem miért. Ezt hol lehet kiiaktatni? Mondjuk én a kulcstartót sem nagyon használom, úgyhogy részemről akár teljesen le is lehetne tiltani.
-Eddig két rendszer volt a gépemen, de a windowst gyakorlatilag hónapok nem indítottam el, viszont az NTFS partíción levő dolgokhoz olykor hozzányúlok. Ha nem akarok bohóckodni tovább vele, akkor van rá mód, hogy ext4re formázzam anélkül, hogy elveszne róla minden? (Természetesen tudom, hogy nem...Olyasmire gondolok, hogy az NTFS partíción szabad területből létrehozni egy EXT4est, amire átmásolnék mindent utána a maradékot is EXT4re formázni és egyesíteni a kettőt. Ilyet tud a Linux?)
-Az emesene a frissítést előtt félkövér betűkkel jelezte, ha valaki írt nekem, most viszont nem látszik semmi... Ez csak valami beállítás gond lehet?
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest