Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Új kérdések merültek fel bennem, melyre várom a hozzáértők válaszait:
- A múlt heti frissítés óta a Chrome is kulcstartót akar létrehozni, és nem értem miért. Ezt hol lehet kiiaktatni? Mondjuk én a kulcstartót sem nagyon használom, úgyhogy részemről akár teljesen le is lehetne tiltani.
-Eddig két rendszer volt a gépemen, de a windowst gyakorlatilag hónapok nem indítottam el, viszont az NTFS partíción levő dolgokhoz olykor hozzányúlok. Ha nem akarok bohóckodni tovább vele, akkor van rá mód, hogy ext4re formázzam anélkül, hogy elveszne róla minden? (Természetesen tudom, hogy nem...Olyasmire gondolok, hogy az NTFS partíción szabad területből létrehozni egy EXT4est, amire átmásolnék mindent utána a maradékot is EXT4re formázni és egyesíteni a kettőt. Ilyet tud a Linux?)
-Az emesene a frissítést előtt félkövér betűkkel jelezte, ha valaki írt nekem, most viszont nem látszik semmi... Ez csak valami beállítás gond lehet?
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen routert?
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Cyberpunk 2077
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest