- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- thesound: Segítőkészség
Aktív témák
-
törölt tag
No szevasztok, így reggeli előtt!

Tegnap főnököm gépén tegnap próbáltam az újabb Skype-pot rávenni arra, hogy ne fejjel lefelé álló, villódzó képet mutasson, a próbálkozások közben dobott egy ilyen kedves kis jelzést. Leteszteltem, másodszor is dobta. Ha már ilyen szépen kiírja ezeket, tudja valaki, hogy melyik log fájlban látható így? Én nem találtam.
Előtörténet, hogy pár hete, hónapja még kicsit túlmelegedős volt a gép, tisztogatták, jó lett. Viszont mostanában is csinál olyanokat, hogy júzerváltás esetén nem vált át és a bejelentkezőt ablakot sem adja, hanem fekete képernyő marad. 3 júzer, ebből kettő aut bejelentkezés, a 3. (én, mint admin) beütendő jelszavas, de nálam is volt már úgy, hogy ezt csinálta.
Aktív témák
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Iqos cigaretta
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs