Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: My Art II.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
floatr
üzenetére
Nálad a tetszik/nem tetszik kérdése mindig nyers érveken alapul? Elég rossz lehet.

Én már korábban is próbálkoztam hasonló elrendezésekkel, volt bal oldalon a panelom, állítottam be mindenféle fancy menüket, stb. Megnéztem én ezt a unity-t is, de én nem tudnám megszokni és hatékonyan használni. Totál kontraproduktív számomra. De folyamatosan hangoztatom, hogy számomra, és én meg azt nem értem még mindig, hogy miért kell ezt huszadjára is leírnom.
De azzal sem mondtam hazugságot, hogy eléggé bughalmaz a compiz 0.9 alatta. Nagyon optimalizálatlan és lassú. Idővel biztos jó lesz, de egy stabilnak nevezett kiadásba nem kellett volna beletenni így. Oké, hogy nem LTS, de az emberek felé ez ilyen élesen nincs kommunikálva.
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple MacBook
- Milyen NAS-t vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- OLED monitor topic
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest