- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
floatr
üzenetére
Nálad a tetszik/nem tetszik kérdése mindig nyers érveken alapul? Elég rossz lehet.

Én már korábban is próbálkoztam hasonló elrendezésekkel, volt bal oldalon a panelom, állítottam be mindenféle fancy menüket, stb. Megnéztem én ezt a unity-t is, de én nem tudnám megszokni és hatékonyan használni. Totál kontraproduktív számomra. De folyamatosan hangoztatom, hogy számomra, és én meg azt nem értem még mindig, hogy miért kell ezt huszadjára is leírnom.
De azzal sem mondtam hazugságot, hogy eléggé bughalmaz a compiz 0.9 alatta. Nagyon optimalizálatlan és lassú. Idővel biztos jó lesz, de egy stabilnak nevezett kiadásba nem kellett volna beletenni így. Oké, hogy nem LTS, de az emberek felé ez ilyen élesen nincs kommunikálva.
Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs