Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
floatr
üzenetére
Nálad a tetszik/nem tetszik kérdése mindig nyers érveken alapul? Elég rossz lehet.

Én már korábban is próbálkoztam hasonló elrendezésekkel, volt bal oldalon a panelom, állítottam be mindenféle fancy menüket, stb. Megnéztem én ezt a unity-t is, de én nem tudnám megszokni és hatékonyan használni. Totál kontraproduktív számomra. De folyamatosan hangoztatom, hogy számomra, és én meg azt nem értem még mindig, hogy miért kell ezt huszadjára is leírnom.
De azzal sem mondtam hazugságot, hogy eléggé bughalmaz a compiz 0.9 alatta. Nagyon optimalizálatlan és lassú. Idővel biztos jó lesz, de egy stabilnak nevezett kiadásba nem kellett volna beletenni így. Oké, hogy nem LTS, de az emberek felé ez ilyen élesen nincs kommunikálva.
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jófogás tapasztalatok
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Luck Dragon: Óraátállítás
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Motoros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Xiaomi Redmi 10C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest