Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
floatr
üzenetére
Nálad a tetszik/nem tetszik kérdése mindig nyers érveken alapul? Elég rossz lehet.

Én már korábban is próbálkoztam hasonló elrendezésekkel, volt bal oldalon a panelom, állítottam be mindenféle fancy menüket, stb. Megnéztem én ezt a unity-t is, de én nem tudnám megszokni és hatékonyan használni. Totál kontraproduktív számomra. De folyamatosan hangoztatom, hogy számomra, és én meg azt nem értem még mindig, hogy miért kell ezt huszadjára is leírnom.
De azzal sem mondtam hazugságot, hogy eléggé bughalmaz a compiz 0.9 alatta. Nagyon optimalizálatlan és lassú. Idővel biztos jó lesz, de egy stabilnak nevezett kiadásba nem kellett volna beletenni így. Oké, hogy nem LTS, de az emberek felé ez ilyen élesen nincs kommunikálva.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest