Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
ntomka
üzenetére
Így alakult. Azért neked címeztem, mert ilyesmiről beszéltünk épp. Valami olyasmire számítottam, hogy "na ez már haladás", bár nekem mindegy h neked hogy tetszik

(#36686) sheratan nekem ilyent valami elcseszett driver miatt csinált. Mostanában elég jól működik köszönhetően egy külsős fixnek, de lehet egy próbát tenni a unity2d-vel is. Ahogy nézem egész szépen alakul az is.
(#36687) aag a gnome2 panel nem majmolás? A "gnome" vagy "kde" menü? Az ikonos asztal? A dokkok, screenlet-ek, taskbar, tray, a compiz, meg minden...? A dash, lencsék, indicatorok, windicatorok, meg ez a fél-dokk legalább egyedibb az eddigiektől. Most épp a global menü szúrja a szemed, amikor sokan már rég ezt használják?
A béta feeling meg eddig is sajnálatos jellegzetessége volt az LTS-közi kiadásoknak. A mavericktől is a falra másztam az első hónapban, de most ahogy bepróbáltam a f15-öt, az sem volt egy pillanatra sem jobb. Sőt ott még most is olyanokkal kellett szórakozni, amit a bubi évekkel ezelőtt leküzdött.
Valós választási lehetőséged meg ezernyi van. Amikor feature freeze lett, nem volt érdemi gnome3, azért nem került bele, az oneiric-ben viszont azt tippelem, hogy ott lesz a gs is. Amellett ott az xfce, ami simán átveszi a gnome2 helyét azzal a különbséggel, hogy egy p8400-as procival meg egy hd3470 gpuval a scrollozás nem fog akadozni. De lehet kde-t is használni, vagy puppy/hannah montana linuxot is

Ezek mind olyan érvek, amikkel semmit nem lehet magyarázni. Most éppen egy saját look&feel kialakításán dolgoznak, és biztosra veszem, hogy az elkövetkező években sokat fog Shuttleworth kilincselni kormányzati/oktatási felhasználási lehetőségeket keresve. Az h bloody stevie mit használ a krízis 5 alá, vagy a vörösszemes fotóbolthoz...
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- iPad topik
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Samsung Galaxy S25 Silver Shadow 128GB használt karcmentes gyári garancia 2028.12.19.-ig
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest