- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- thesound: Segítőkészség
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
floatr
üzenetére
"Valami olyasmire számítottam, hogy "na ez már haladás" "
Tőlem? Látom benne a lehetőségeket, de jelenleg nekem ez visszafejlődés, mert szerintem még a Gnome Shell is kezelhetőbb, mint a Unity. Szóval nem tudom rámondani egyáltalán a haladás szót, hacsak a visszafelé irányra is szívesen mondjuk...

-
törölt tag
válasz
floatr
üzenetére
nem tudom, nekem nincs fent semmilyen extra driver, intel vga-val tolom, szóval ez pontosan annyira működik, mint bármilyen más rendszeren, ahol nyílt drivereket használják, és érdekes módon mind a régi compizos cucc kifogástalanul ment, mind pedig a mutter remekül muzsikál, csak a unity-vel voltak problémák.
egyébként azért nincs választási lehetőséged adott esetben, mert az ubuntu repóban levő programok nag yrészébe már bedrótozták például az indikátorokat. oké, tudom, nincs hivatalos gnome3 support a jelenlegi rendszerben, de az a szomorú helyzet, hogy ha leszedem a rohadt indicatorokat, mert ugye nincs rájuk szükségem, akkor cserébe a szoftverkezelő ott pattog, hogy tegyem fel az xfce desktopot, vagy a kde-t. vagy a másik lehetőség, hogy sikeresen leszedtem az indicatort, és innentől kezdve nem működik egyáltalán a desktop notification, mert a remek ubuntus arcok konkrétan kiszedték a notification area írmagját is a rendszerből, így az alapvetően arra épülő programok nem fognak tudni a n.a.-ba küldözgetni értesítéseket, amik esetleg a gnome-shell-ben is megjelenhetnének. és így tovább. remélem az oneiric-es gnome3 adaptáció nem úgy fog kinézni, hogy valahogy beleerőszakolják az indicatorokat a shell-be, mert akkor nagyon mérges leszek.
Aktív témák
- Milyen routert?
- Gumi és felni topik
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Highguard
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest