Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
floatr
üzenetére
"Valami olyasmire számítottam, hogy "na ez már haladás" "
Tőlem? Látom benne a lehetőségeket, de jelenleg nekem ez visszafejlődés, mert szerintem még a Gnome Shell is kezelhetőbb, mint a Unity. Szóval nem tudom rámondani egyáltalán a haladás szót, hacsak a visszafelé irányra is szívesen mondjuk...

-
törölt tag
válasz
floatr
üzenetére
nem tudom, nekem nincs fent semmilyen extra driver, intel vga-val tolom, szóval ez pontosan annyira működik, mint bármilyen más rendszeren, ahol nyílt drivereket használják, és érdekes módon mind a régi compizos cucc kifogástalanul ment, mind pedig a mutter remekül muzsikál, csak a unity-vel voltak problémák.
egyébként azért nincs választási lehetőséged adott esetben, mert az ubuntu repóban levő programok nag yrészébe már bedrótozták például az indikátorokat. oké, tudom, nincs hivatalos gnome3 support a jelenlegi rendszerben, de az a szomorú helyzet, hogy ha leszedem a rohadt indicatorokat, mert ugye nincs rájuk szükségem, akkor cserébe a szoftverkezelő ott pattog, hogy tegyem fel az xfce desktopot, vagy a kde-t. vagy a másik lehetőség, hogy sikeresen leszedtem az indicatort, és innentől kezdve nem működik egyáltalán a desktop notification, mert a remek ubuntus arcok konkrétan kiszedték a notification area írmagját is a rendszerből, így az alapvetően arra épülő programok nem fognak tudni a n.a.-ba küldözgetni értesítéseket, amik esetleg a gnome-shell-ben is megjelenhetnének. és így tovább. remélem az oneiric-es gnome3 adaptáció nem úgy fog kinézni, hogy valahogy beleerőszakolják az indicatorokat a shell-be, mert akkor nagyon mérges leszek.
Aktív témák
- Windows 11
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 10
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest