Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
JetiRulez
üzenetére
Én a 9.10-es verzióval kezdtem el használni az Ubuntut, és már hozzászoktam és megszerettem. Windows-t többet nem akarok látni a gépemen, mióta ezt használom. Terméktámogatás már valóban nincs hozzá, de engem speciel nem zavar, amiket használok, azt most is fel tudtam rá tenni, a firefox 4-essel sincs probléma.
A konfigom miatt amúgy sem tudnék újabb verziót használni (a 10.04-essel is lassú volt, de azt hittem, hogy csak azért, mert közvetlenül lett frissítve a verzió, nem újratelepítve lett), kár is volt próbálkoznom most a 11.04-essel.
A frissítésekkel kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy régebben egy alkalommal letöltöttem hozzá az összes frissítést telepítés után, amiket ajánlott, ezután problémákat tapasztaltam a firefox-szal és még egy-két programmal, főleg a tuxguitar-ral, emiatt újra is telepítettem, és azóta soha nem frissítem, így viszont tökéletesen működik.. Nyilván nem ez a jó hozzáállás, de nekem így vált be (lehet, hogyha windows lenne, már az összes vírus és trójai rajta lenne
).
Ha találkozok valami ismeretlen dologgal, akkor kérdezek, keresgélek, aztán megoldom, összességében nekem tökéletesen bevált, amint lesz egy jobb konfigom, áttérek az akkori legfrissebbre.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- PayPal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Windows 10
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
).