Hirdetés
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
válasz
Kendek
üzenetére
Köszönöm, a gyors korrekt választ!

Közben gondoltam belenézek ebbe a wubi dologba, laptopra még nem rakom, desktopra kerül, egy külön partícióra (még szerencse hogy van "fölösbe" egy

A kubuntu-t "felrakta" de elindulni nem volt hajlandó, bejött a töltő képernyő, aztán annyi, mint aki nem akar semmit sem csinálni, leszedtem, felraktam megint,de megint csak semmi.
Még jó hogy ilyen gyorsan megy ez az "ismerkedős verzió" telepítés
Nem adtam fel, felraktam az ubuntut a wubival.
Most arról írok, szóval siker
Egy darabig így használom, hogy kicsit szokjam/ismerkedjem, aztán ha minden renben lesz valszeg telepítek egy normál verziót.
Viszont fura módon rögtön megtetszett a felület (abberrált ízlésem van, úgy néz ki).
Bár egy van egy érdekesség, mert a videókártyám ventillátora kicsit hangosabban pörög, mint win7 alatt.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest