Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
üzenetére
Nem is az fsck-val van itt a bajom..
. Ha kikapcsolom, akkor is itt a vége a dolognak. Nem bootol tovább. Még csak egy konzolom sincs.Akkor most jön a nagy kérdés:
-Ha újra akarom telepíteni legvégső megoldásként, akkor meg lehet e oldani a következő dolgok valamelyikét:1.) - Sima újratelepítés, 10.04 LTS-t, még pedig úgy, hogy a partición lévő /home nem sérül?
2.) - Ha valahogy mentést csinálok a komplett /home-ról, akkor az újrarakott rendszer alá be tudom e mountolni - mégpedig úgy, hogy az összes progi meglegyen? Vagy csak adat szinten úszom meg? (Clean install esteén értem az egészet)(Hol lehet beállítani, hogy ne induljon a GUI? Hanem csak konzolin bootoljon és majd én eldöntöm, hogy legyen e X?)
Aktív témák
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ha kikapcsolom, akkor is itt a vége a dolognak. Nem bootol tovább. Még csak egy konzolom sincs.