Hirdetés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Ne haragudj, de indoklás nélkül ilyeneket ajánlgatni akkor sem kellene. Én is mondok pár tárolócímet amiről azt sem tudod, hogy mihez van és mit csinál a rendszerrel, persze önzetlenül, Te felveszed és ráfrissítesz a rendszerre?
A catalysthacks PPA-val tényleg nem volt gond Maverick alatt, de Natty alatt van. Méghozzá akkor, ha a libva-x11-1 csomag már telepítve van és arra frissíted rá. Magam is tapasztaltam és több embernek is le kellett már írnom a megoldást, különben nem tudott lejátszani semmit sem a VLC-vel, nemhogy hardveres gyorsítása legyen. Azon kívül mint mondtam, nálam jelenleg nem is működik a GPU-gyorsítás, szegmentálási hibával kilép a VLC ha aktiválom. Bizonyára ennek örülni fog az akinek fingja sincs róla, hogy mitől van, csak a javaslatodra cselekedett.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest