- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Aktív témák
-
furic
csendes tag
válasz
pocokxx
üzenetére
Köszönöm szépen!
Én végül úgy oldottam meg, hogy a Frissítéskezelőben a Beállítások gombra megnyíló Szoftverforrások ablak "Ubuntu szoftverek" fül alatti "Letöltés innen:" résznél a "Kiszolgáló a következőhöz: Magyarország" helyett a "Fő kiszolgálót" választottam ki.
Legközelebb egyből leírhatod a megoldásodat, ha belefér

Kicsit bánom most hogy felfrissítettem, mert volt/van pár bajom az új Xubuntuval:
- [solved] grub menü fura felbontást kapott és nem jelent meg a monitoron [recovery módból elindítva a valszeg frissült "Rendszerbetöltés kezelőben" 800x600-ra állítottam a felbontást]
- [solved] boot elakadt [/etc/default/grub-ban kivettem a quiet és a splash kapcsolókat - az egyik két helyen is ott volt - hogy megtudjam hol akad el, erre - sokadikra - meggyógyult]
- [solved] Panel Értesítési területéből a hangerő ikon eltűnt, illetve a frissítéskezelő ikonjának csak a helye jelent meg [eltáv. reboot visszarak után jó, illetve ért.terület szerk. ikonméret módosításra megjelent az ikon]
- [accepted] a Panel növekedés (pl. egyre több futó alkalmazás ikonja) esetén nem lefelé/jobbra terjeszkedik, hanem középről mindkét irányba
- az Alacarte ("Főmenü") menü editor hatáskörén kívül esik a Beállítások fölötti és a Szoftverközpont alatti rész
- Smart Bookmark panel plugin nem működik -- na ez baj, mert imádom és sokat használom

Különben fasza minden

Én legjobban az új XFCÉt vártam, a külön állítható panel háttérrel és az FTP-ző Thunarral.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest