- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Nah, teljesen a végére akartam járni a Brutforsz által felvetett parancs sornak, beléptem Lubuntu (Lxde graf.körny.) helyett ubuntuba (Gnome graf.), ráadásul admin-ként, de megintcsak nem működött, ahogyan azt előrejeleztétek, hogy nem ezen múlik, de megpróbáltam ezt is, újabb 5 perces várakozással, hátha... de semmi.
Azonban dbius -os módszer: siker.
5 másodperc alatt kettévágott 3 db. képet.
Ha jól értem, mindkét parancs az ImageMagick-ra épül. Tényleg érdekes talány, miért működött akkor mégis csak az egyik parancs, a kettő közül, több különböző napon történt , több variációban elkövetett kísérletezésem után is...
Kár, h Brutforsz-é nem működött, mert nem akarom, h letörjön... annyira lelkesen segitett nekem, és legtöbbször működtek is az ő felvetései is!

HÁLA BRUTFORSZNAK IS! Neked is, dbius.

u.i.: Barlangban dobolok, vörös a szemem , kinézek, közbe' a Nap lement-e...és ettől eddig, attól addig, ugyanolyan a másik oldal, télen banán , nyáron meleg, éjszaka van, Napozz Holddal! ...homokba dugtad az ujjad, legyen egy olajlelőhelyed...
1989 -es Kispál és a Pefőfin . GYőzelmi zene ... 
Aktív témák
- E-roller topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Androidos tablet topic
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
5 másodperc alatt kettévágott 3 db. képet.
1989 -es Kispál és a Pefőfin . GYőzelmi zene ...