Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
pisti
őstag
Hi!
Ha a 8 GB-os határon kívülre teszem a bootpartícióját az ubuntunak, akkor sehogy nem lehet bootolni cylinder error nélkül - úgy hogy az mbr-be nem akarom, hogy betelepüljön a grub?
Próbálom most feltenni egy ubuntu linuxot vista meg xp mellé, úgy hogy menjen a multiboot, de nemnagyon akar összejönni.
A grub az úgy sem volt hajlandó működni, hogy az ubuntu livecd-s telepítés konfigolta, ahogy néztem jól, betelepült az mbr-be is. De csak egy villogó kurzort kaptam, ha ubuntut akartam bootolni. Windowst meg egyáltalán nem tudott bootolni (missing ntldr mikor a helyén van...).
Úgyhogy kipucoltam az mbr-ből a grubot, rendberaktam a windows multibootot. És EasyBCD-vel beállítottam a windowsos multiboot menübe egy linuxos opciót is, az viszont cylinder errort dob nekem.
Nem akar ez összejönni.Ha valakinek van valami tippje, az jöhet.
Aktív témák
- VR topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Steam Deck
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem akar ez összejönni.