- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
pisti
őstag
Hi!
Ha a 8 GB-os határon kívülre teszem a bootpartícióját az ubuntunak, akkor sehogy nem lehet bootolni cylinder error nélkül - úgy hogy az mbr-be nem akarom, hogy betelepüljön a grub?
Próbálom most feltenni egy ubuntu linuxot vista meg xp mellé, úgy hogy menjen a multiboot, de nemnagyon akar összejönni.
A grub az úgy sem volt hajlandó működni, hogy az ubuntu livecd-s telepítés konfigolta, ahogy néztem jól, betelepült az mbr-be is. De csak egy villogó kurzort kaptam, ha ubuntut akartam bootolni. Windowst meg egyáltalán nem tudott bootolni (missing ntldr mikor a helyén van...).
Úgyhogy kipucoltam az mbr-ből a grubot, rendberaktam a windows multibootot. És EasyBCD-vel beállítottam a windowsos multiboot menübe egy linuxos opciót is, az viszont cylinder errort dob nekem.Nem akar ez összejönni.
Ha valakinek van valami tippje, az jöhet.
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest