Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Nem tudom és nem tudom. Teljes formázásnál minden cellát felülír, azok pedig véges mennyiségű írást viselnek el. Illetve ebben nem vagyok biztos, mert különböző algoritmusok szolgálnak az írási műveletek szétszórására, elképzelhető, hogy értelme sem lenne a teljes formázásnak. Természetesen ettől függetlenül nem történik akkor sem semmi, ha nekiállsz és százszor leformázod fullosan egymás után. A 2.6.x + a kernelre utal, a Lucid a 2.6.32-esre épül. Nem kell semmilyen speciális program, particionáláshoz és formázáshoz is jó mondjuk a GParted.
Aktív témák
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest