Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Lenne egy problémám, miszerint létrehoztam egy oldalsó panelt, és automatikus elrejtést állítottam be neki, ennek megfelelően úgy elrejtette, hogy azóta se tudtam előcsalni.
Ugyebár az alsó és felső panelek is így vannak beállítva, de az egér odamozgatásával mindig megjelennek, az oldalsó nem hajlandó.
Így most gyakorlatilag ott van, de el van rejtve és sehogy nem hajlandó előjönni.
Kerestem rá megoldásokat, de csak az alsó és felső panelekre találtam visszaállítási lehetőséget (vissza is lettek állíŧva, kezdhettem előlről a kialakításukat...
),
Találtam még egy olyat, hogy gconf-editor, ebben rákerestem a panel szóra, van is egy csomó minden, de átláthatatlan (még ha ott is kell keresni a probléma nyitját, ebben sem vagyok biztos), ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- Villanyszerelés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Zyxel NAS326
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
),