- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Lenne egy problémám, miszerint létrehoztam egy oldalsó panelt, és automatikus elrejtést állítottam be neki, ennek megfelelően úgy elrejtette, hogy azóta se tudtam előcsalni.
Ugyebár az alsó és felső panelek is így vannak beállítva, de az egér odamozgatásával mindig megjelennek, az oldalsó nem hajlandó.
Így most gyakorlatilag ott van, de el van rejtve és sehogy nem hajlandó előjönni.
Kerestem rá megoldásokat, de csak az alsó és felső panelekre találtam visszaállítási lehetőséget (vissza is lettek állíŧva, kezdhettem előlről a kialakításukat...
),
Találtam még egy olyat, hogy gconf-editor, ebben rákerestem a panel szóra, van is egy csomó minden, de átláthatatlan (még ha ott is kell keresni a probléma nyitját, ebben sem vagyok biztos), ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
),