Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
válasz
x123456
üzenetére
Én a legújabb verziót használom a VirtualBoxból (3.2.6 r63112). Ezek az én vendégeim a friss Ubuntu Maverick (amd64) rendszeremen jelenleg: Debian (Sid+Experimental), Debian Lenny, Fedora, Kubuntu 9.10 és 10.04, Linux Mint, Lubuntu 10.04, Ubuntu 8.04 és 10.04 és egy Ubi+Kubi keverék, Xubuntu 10.04, Windows 7, XP SP3. Egyedül a Debian Lenny-vel van problémám, a Guest Additions nem éppen tökéletes, de inkább csak a felbontást nem lehet állítgatni jól (bár nem zavar annyira, nem használom csak tesztelésre a rendszert).
Azt nem mondanám, hogy gyorsabb, de a sebességével semmi gondom, még a titkosított btrfs fájlrendszeren is jól futnak a vendégeim.
Mondjuk a 3D gyorsítás az tényleg nem az erőssége, nem érdemes azt használni, így az effektek legyenek inkább kikapcsolva. Én mondjuk időnként mentem a képeket is, de van mentésem a rendszeren belül is (Rendszerment), így ha ilyesmi probléma lépne fel mint nálad, akkor sincs különösebb gond.
Amúgy szerintem egy nem Debian alapú oprendszeren is ugyanennyi problémád lenne vele.(#29312) upszilon: Mit kéne tudni róla? Az asztalra lehet vele Gadgeteket kirakni, ennyi.
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest