Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
-
x123456
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Hm... sajnos nem fér bele a keretbe egy komplett gépcsere, de szívesen megnézném, mit művelnek az általam felrakott rendszerek más vason. Windows-on a legfrissebb nvidia driver telepítéséig nem volt egyáltalán gondom, mióta ez (illetve az eggyel korábbi) felkerült, azóta hülyéskedik egyik-másik windows-os programom is, de nehezen tudom elképzelni, hogy hardver gond ilyen hibákat produkáljon.
Persze ahogy elnézem, nálad kicsit más a felállás, eleve más hostod van.
---
Neked milyen videodrivered van a hoston? Mert én felraktam az nvidia sajátját és gyanús, hogy a virtualbox kiakadásai valahol ezzel vannak kapcsolatban.Sebesség kapcsán: nem a vm sebességével voltak gondjaim. Guestként akartam futtatni egy fejlesztő gépet, rajta valami eclipse-es IDE-vel. Ezt éreztem lassúnak - volt némi érzékelhető késlekedés az egér és a billentyűzet működésében.
De még mindig ott tartok, hogy az Intrepiden relative gond nélkül működök (pedig ott is ugyanez az nvidia driver van), a 10.04 + virtualbox 3.2.6 meg olyan, amilyen...
Aktív témák
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest