Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
Aktív témák
-
x123456
aktív tag
Most kezdtem n+1-edszer gondolkodni rajta, hogy akarom-e még tovább szopatni magamat Debian származékokkal (lásd kizárólag opensource szoftver -> kissé macerás driver beszerzés, hiányzó sun jdk stb), különösen Ubuntu 10.04 LTS-el. Utóbbi egy jókora buggyűjteménynek tűnik némi felületes szemlélődés után:
grub2-ben állítólag már hónapokkal ezelőtt kijavították a grub-reboot-ot, ubiban a mai napig a bugos változat van.
nagy nehezen levakarom róla a 2-t, feltolom az 1-est, kezdeném használni, de...
A desktop iszonyat lassú időnként és nem tudom, mitől. Ugyanezen a gépen az Intrepid és a WinXP SP3 gond nélkül fut. Kedvencem, amikor pl. egy terminál ablak megnyitása 3-4 másodperc. De ha desktop hátteret cserélek, az is hasonló időket vesz igénybe és nem tudom, ezidő alatt mit is művel.
Beállítottam a Kendek által javasolt kapcsolót, hogy az alsó sorban valamennyi futó program fejléce megjelenjen. Ez működik is, de... ha itt megpróbálok egy programot másik workspace-re küldeni, akkor igencsak érdekes dolgokat művel a drága... Ha a 2.-ról a 3.-ra küldeném, akkor elmegy a 4.-re. Amikor visszahoznám az eredeti lapra, akkor meg a nem létező 5.-en köt ki, ahonnan igencsak macerás visszarángatni.
A Virtualbox 3.2 sincs (finoman szólva) a helyzet magaslatán.
stb. stb. stb.Mindez 10.04 LTS Server x64-en.
Különösen a sebessége fájó pont. Azt már kezdem megszokni, hogy apróbb bugok, mint a workspace-es, mindigis lesznek a free szoftverekben. De ez az igen-igen lassú reakciója... komolyan olyan érzésem van néha, mintha egy 64K-s ISDN vonalon próbálkoznék távolról.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest