Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
Aktív témák
-
J97
tag
Üdv!
Nagyon jó ez a rhythmbox zenelejátszó program ebben az ubuntuban, de van egy apró kis gondom, ami eléggé idegesítő és még nem sikerült vele megküzdeni. Beimportálom a zeneszámokat, de össze vissza sorrendbe pakolja be őket. Ez azért gáz, mert egybefüggő trackeknél ez rendesen zavaró tud lenni. Nem értem, hogy az 1 -es track után miért a 3 as jön és a 2 -es miért a 12-es után. A különféle rendezési módokat már kipróbáltam benne. Sorszám, cím, előadó, album, minden esetben káosz. A szerkesztés beállításoknál is kipróbáltam a gyűjteményszerkezet mappahierarchia funkciót. Szintén káosz, nincsenek sorrendben a trackek. Böngésző nézetek szintén! Hogy lehet, hogy egy ilyen alapvető funkcióval, ami pl. a Foobarban nyilvánvaló és deafult működik, itt küszködések és állítgatások során sem sikerült előcsalogatni. Valakinek valami javaslata? Az, hogy a trackID nem megfelelően van a számokhoz hozzárendelve azt azért zárnám ki, mert foobar és más lejátszó program alatt pl. működik. Kár, hogy foobar nincs linux alá, mert ha már az ember linuxot használ, akkor csak ne bohóckodjon wine+foobarral vagy egyéb más félmegoldásokkal.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Destiny 2 - Alig egy nap múlva részletesebben is bemutatkozik a Renegades
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest