- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Aktív témák
-
J97
tag
Üdv!
Nagyon jó ez a rhythmbox zenelejátszó program ebben az ubuntuban, de van egy apró kis gondom, ami eléggé idegesítő és még nem sikerült vele megküzdeni. Beimportálom a zeneszámokat, de össze vissza sorrendbe pakolja be őket. Ez azért gáz, mert egybefüggő trackeknél ez rendesen zavaró tud lenni. Nem értem, hogy az 1 -es track után miért a 3 as jön és a 2 -es miért a 12-es után. A különféle rendezési módokat már kipróbáltam benne. Sorszám, cím, előadó, album, minden esetben káosz. A szerkesztés beállításoknál is kipróbáltam a gyűjteményszerkezet mappahierarchia funkciót. Szintén káosz, nincsenek sorrendben a trackek. Böngésző nézetek szintén! Hogy lehet, hogy egy ilyen alapvető funkcióval, ami pl. a Foobarban nyilvánvaló és deafult működik, itt küszködések és állítgatások során sem sikerült előcsalogatni. Valakinek valami javaslata? Az, hogy a trackID nem megfelelően van a számokhoz hozzárendelve azt azért zárnám ki, mert foobar és más lejátszó program alatt pl. működik. Kár, hogy foobar nincs linux alá, mert ha már az ember linuxot használ, akkor csak ne bohóckodjon wine+foobarral vagy egyéb más félmegoldásokkal.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest