Hirdetés

Aktív témák

• J97

tag

Üdv!

Nagyon jó ez a rhythmbox zenelejátszó program ebben az ubuntuban, de van egy apró kis gondom, ami eléggé idegesítő és még nem sikerült vele megküzdeni. Beimportálom a zeneszámokat, de össze vissza sorrendbe pakolja be őket. Ez azért gáz, mert egybefüggő trackeknél ez rendesen zavaró tud lenni. Nem értem, hogy az 1 -es track után miért a 3 as jön és a 2 -es miért a 12-es után. A különféle rendezési módokat már kipróbáltam benne. Sorszám, cím, előadó, album, minden esetben káosz. A szerkesztés beállításoknál is kipróbáltam a gyűjteményszerkezet mappahierarchia funkciót. Szintén káosz, nincsenek sorrendben a trackek. Böngésző nézetek szintén! Hogy lehet, hogy egy ilyen alapvető funkcióval, ami pl. a Foobarban nyilvánvaló és deafult működik, itt küszködések és állítgatások során sem sikerült előcsalogatni. Valakinek valami javaslata? Az, hogy a trackID nem megfelelően van a számokhoz hozzárendelve azt azért zárnám ki, mert foobar és más lejátszó program alatt pl. működik. Kár, hogy foobar nincs linux alá, mert ha már az ember linuxot használ, akkor csak ne bohóckodjon wine+foobarral vagy egyéb más félmegoldásokkal.

Aktív témák