Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Belenéztem és egy hibát máris találtam. Az fstabban a reatime az relatime akar lenni bizonyára. Bár ez mindegy mert azt kell átírni, de akkor is elírták.
Egyébként pedig, ha aggódsz az áramszünet miatt és nem akarod állandóan egy másik rendszeren ellenőrizgetni a fájlrendszert, akkor rakjad mégiscsak ext4-re a következő opciókkal:noatime,nodiratime,data=writeback,errors=remount-ro
A tempfs az egyértelmű, már múltkor is ajánlottam valakinek.

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest