Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Aktív témák
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Kéne egy script, ami logolja, hogy mikor és milyen program végzett merevlemezen műveletet (meg esetleg azt, hogy smartctl szerint Load cycle count hogy változott), de ilyen dolgokban noob vagyok, a segítségeteket kérném. Egy "linux scripting for dummies" link is jó, valamikor úgyis meg kell tanulnom.Tegnap ugyanis azt találtam valahol, hogy a noti ill. "zöld" winyók egyik fícsörje, a gyakoribb fej-parkoltatás, nem működik valami túl jól együtt linuxszal, meg úgy általában huzamos, normál használattal. Meg is néztem, nálam idle-ben óránként akár 100-szor végez load-unload (fejparkoltatási) ciklust, és ez a 300 000 ciklusra tervezett WD5000AACS winyómnál kb 4.5 hónap folyamatos használat mellett meg is lenne (arról nem is beszélve, hogy otthoni fájlszerverként már futott 622 napot ez a winyó, és már 164 000 ciklusnál tart).
Előre is kösz
Aktív témák
Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest