Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Sziasztok.
Feltettem a Kubuntut, ezt szeretném nyáron használni. Integrált ATI videovezérlőm van (AMD690G). Asus m2a-vm.
Alap esetben müködik a dolog, de persze próbáltam feltenni az #1 hozzászólásban lévő dolgot: fglrx.
Fel is tette, csak az a gond, hogy egyből behal minden. Néha fekete képernyő, néha csak eltünik az ablak teteje és összeomlás van. Szóval annyi neki. A hardware driversnél azt irja, hogy nincs gyári meghajtó használatban. (Engedélyezni se lehet). Leszedtem az Emvy-t, az meg azt irja egy nagy piros X-el, hogy nyista támogatás, úgyhogy ott sem lehet semmit se csinálni.
Van vmi más mód,hogy működjön jól, vagy ezzel az integrált chipsettel nem fog menni? Most pl helyre se tudom hozni, mert ahogy belépnék összeomlik.
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest