Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Szia! Köszönöm segítséged!

Nem volt semmilyen probléma, ami miatt fel akartam tenni az fglrx-et, egyszerüen csak kipróbáltam (már 10-12 éve próbáltam linuxot, azóta se..istenem azok a régi idők: mandrake, suse, sőőőt caldera volt az első!!, dialup
na akkor még kellett varázsolni rendesen) és mivel olvastam hogy valszeg kell, fogtam magam és rögtön csináltam. Aztán jött a hidegzuhé. Mostmár bekapcsoltam pár effektet, nem valami gyors, de ez nem a drivernek tudható be, hanem valószínűleg szegény 690G küzd az új TFT-m 1680-as felbontásával, így a probléma inkább ebből származik. Szóval jó ez így is 
Még1x köszi... -
Cyberslider
őstag
Sziasztok.
Feltettem a Kubuntut, ezt szeretném nyáron használni. Integrált ATI videovezérlőm van (AMD690G). Asus m2a-vm.
Alap esetben müködik a dolog, de persze próbáltam feltenni az #1 hozzászólásban lévő dolgot: fglrx.
Fel is tette, csak az a gond, hogy egyből behal minden. Néha fekete képernyő, néha csak eltünik az ablak teteje és összeomlás van. Szóval annyi neki. A hardware driversnél azt irja, hogy nincs gyári meghajtó használatban. (Engedélyezni se lehet). Leszedtem az Emvy-t, az meg azt irja egy nagy piros X-el, hogy nyista támogatás, úgyhogy ott sem lehet semmit se csinálni.
Van vmi más mód,hogy működjön jól, vagy ezzel az integrált chipsettel nem fog menni? Most pl helyre se tudom hozni, mert ahogy belépnék összeomlik.
-
Cyberslider
őstag
Egy gyors kérdés: hogy tudom kitenni a kukát az asztalra? (a panelrős sikeresen eltüntettem,bár jobb lenne az asztalon...)
-
Cyberslider
őstag
Én ezt a leírást találtam: [link]
De nekem nem megy, mert az http://xgl.compiz.info/ -t nem találja, nincs ilyen szerver, hiába adtam ugye hozzá a rep.-hez, így bizonyos csomagokat nem talál.
Van vmi más leírás,vagy más repository ami tartalmazza a szükséges cuccokat?
Kicsit már meg vagyok kavarodva (ráadásul máshol másképp írják le, hogy kell, jó lenne tisztázni melyik a jó megoldás, mert véletlenül se szeretném ha nem indulna a rendszer
)
Help
Aktív témák
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi