- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Szia! Köszönöm segítséged!

Nem volt semmilyen probléma, ami miatt fel akartam tenni az fglrx-et, egyszerüen csak kipróbáltam (már 10-12 éve próbáltam linuxot, azóta se..istenem azok a régi idők: mandrake, suse, sőőőt caldera volt az első!!, dialup
na akkor még kellett varázsolni rendesen) és mivel olvastam hogy valszeg kell, fogtam magam és rögtön csináltam. Aztán jött a hidegzuhé. Mostmár bekapcsoltam pár effektet, nem valami gyors, de ez nem a drivernek tudható be, hanem valószínűleg szegény 690G küzd az új TFT-m 1680-as felbontásával, így a probléma inkább ebből származik. Szóval jó ez így is 
Még1x köszi... -
Cyberslider
őstag
Sziasztok.
Feltettem a Kubuntut, ezt szeretném nyáron használni. Integrált ATI videovezérlőm van (AMD690G). Asus m2a-vm.
Alap esetben müködik a dolog, de persze próbáltam feltenni az #1 hozzászólásban lévő dolgot: fglrx.
Fel is tette, csak az a gond, hogy egyből behal minden. Néha fekete képernyő, néha csak eltünik az ablak teteje és összeomlás van. Szóval annyi neki. A hardware driversnél azt irja, hogy nincs gyári meghajtó használatban. (Engedélyezni se lehet). Leszedtem az Emvy-t, az meg azt irja egy nagy piros X-el, hogy nyista támogatás, úgyhogy ott sem lehet semmit se csinálni.
Van vmi más mód,hogy működjön jól, vagy ezzel az integrált chipsettel nem fog menni? Most pl helyre se tudom hozni, mert ahogy belépnék összeomlik.
-
Cyberslider
őstag
Egy gyors kérdés: hogy tudom kitenni a kukát az asztalra? (a panelrős sikeresen eltüntettem,bár jobb lenne az asztalon...)
-
Cyberslider
őstag
Én ezt a leírást találtam: [link]
De nekem nem megy, mert az http://xgl.compiz.info/ -t nem találja, nincs ilyen szerver, hiába adtam ugye hozzá a rep.-hez, így bizonyos csomagokat nem talál.
Van vmi más leírás,vagy más repository ami tartalmazza a szükséges cuccokat?
Kicsit már meg vagyok kavarodva (ráadásul máshol másképp írják le, hogy kell, jó lenne tisztázni melyik a jó megoldás, mert véletlenül se szeretném ha nem indulna a rendszer
)
Help
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Házi hangfal építés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs