Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
danaboy
üzenetére
Linux-os virustol ne tarts.

Mivel te nem kozvetlenul a tegnapi hsz-emire reagáltál, hanem általanosságban virusok kapcsán, ezert szerintem helye és értelme van a hsz-ednek, mégha ugy is latom, hogy szerintem te aggodod tul a problémát, és sokmindennel
NEM is értek egyet hsz-edből.
(ha édekel, miert nem, a tegnapi hsz-eimben egyébként megtalalod a válaszokat, vagy pl. tegnap Vladi 80%-ban ugyanezeket irta nekem, mert
nem vette észre, h nagyjabol egyrol beszelunk.
)Mindenesetre engedd meg, h kiemeljem a lényeget a tegnapi hsz-eimbol:
amiatt aggodtam ,hogy linuxra netről letöltött txt és egyéb, win virussal fertőzhető file-okat ha átmásolom win-es, ntfs-es particiora, akkor ugyanolyan százalékban detektálná-e windows-os antivirem a windows-os virust, amikor átlépek windows-ra, mintha már eleve linux -on futtatnák egy windows-os virus-scannert.
(A reklámokat meg csak mellékesen emlitettem meg.)Tisztelettel:
Mzx
_
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)