Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Bocsánat, hogy beleszólok, de ezt a "problémát" én úgy oldottam meg, hogy miután az ubuntut kipróbáltam, egy-két hét után lepucoltam a gépemről a windows-t, igy már nem kell félnem, hogy windows alatt futtatható és a tudtomon kívül első nekifutásra is rendszergazdai jogokkal bíró programok kerülnek a gépre.
Nálam ez kvázi sokáig tartott, és sok ember összehangolt munkáját igényelte, mire sikerült az agyamat megfertőzni a linux-szal (
) , de most már fizikai fájdalmat jelentene, ha otthoni gépen windows-t kéne telepítenem.
Sokat kell még tanulnom a használatáról, de rajta vagyok az ügyön. Bizonyára linuxra is vannak vírusok, de kicsi az esélye, hogy belefut az ember.
Szerk..: rossz helyre címeztem a választ...

Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) , de most már fizikai fájdalmat jelentene, ha otthoni gépen windows-t kéne telepítenem.