Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
ez nem tudom hogy érted, hogy lehet rootként futattani, de ha úgy ahogy én , akkor nem lesz jó. Nekem ez azt jelenti, hogy van egy file, amit el tudok indítani, ha belépek és van root jogosultságom és az megcsinálja amit én most manuálisan. Viszont erre irtam, hogy a gépen van még egy felhasználó, akinek nincsen root jogosultsága és nem is szándékozom neki adni.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest