Hirdetés
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
J97
tag
válasz
upszilon
üzenetére
Közben nekem is megoldódott a problémám! A megváltás egy nvidia 9500GT személyében érkezett. Ma volt egy kis időm így beüzemeltem. A felbontással itt is szórakozni kellett! Elsőnek a 320x240 és 640x480 felbontásokat ajánlotta fel. Végül kiderült, hogy rosszul ismerte fel a tv frissítési frekvencia értékekeit. Belecsempésztem a jó öreg modline sort a xorg.conf -ba és már működött is rendesen natív felbontáson. Működik a vdpau hw video gyorsítás is.A korábban felvetett ppt viewer kérdésemre esetleg valakinek van javaslata? Holnap majd kipróbálom [ezt]. Hátha! Ha nem jön be legfeljebb wine alá felteszem a windowsos ppt viewert.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Közben nekem is megoldódott a problémám! A megváltás egy nvidia 9500GT személyében érkezett. Ma volt egy kis időm így beüzemeltem. A felbontással itt is szórakozni kellett! Elsőnek a 320x240 és 640x480 felbontásokat ajánlotta fel. Végül kiderült, hogy rosszul ismerte fel a tv frissítési frekvencia értékekeit. Belecsempésztem a jó öreg modline sort a xorg.conf -ba és már működött is rendesen natív felbontáson. Működik a vdpau hw video gyorsítás is.