Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Thx, erről már tudok, meg az lsusb-ről is, de azért kérdeztem egy GUI-s eszközkezelőről, mert a terminálban egy ilyen hosszú listából kibogarászni a lényeget, meg végiggörgetni nem a legkényelmesebb megoldás.
(Pl. ha engem csak a SATA-s eszközök érdekelnek, akkor ne kelljen végignéznem a hangkártya tulajdonságait, meg az Ethernet controllert, stb.
) A Windows beépített devmgmt.msc-je ilyen szempontból egész áttekinthetően meg van oldva. Jó dolog a terminál, de bizonyos dolgokat azért jobb, ha az ember egyből át tud látni.
Ezek szerint gondolom csak valami külső program kellene hozzá, ami olyasmi, mint az Everest. Kár. 
A Linux Alternative Project oldalán találtam a HardInfo nevű programot Linuxra.
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kompakt vízhűtés
- Elfelejtettem a film címét
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Pl. ha engem csak a SATA-s eszközök érdekelnek, akkor ne kelljen végignéznem a hangkártya tulajdonságait, meg az Ethernet controllert, stb.
) A Windows beépített devmgmt.msc-je ilyen szempontból egész áttekinthetően meg van oldva. Jó dolog a terminál, de bizonyos dolgokat azért jobb, ha az ember egyből át tud látni.
Ezek szerint gondolom csak valami külső program kellene hozzá, ami olyasmi, mint az Everest. Kár.