- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
upszilon
üzenetére
Csak azt nem értem, Te vajon miért kapod fel mindenen a vizet egyből, miért sértődsz meg mindenen (persze mindent mintha szándékosan félreértve), és miért nem lehet veled két hozzászólásnál hosszabban is emberi hangnemben kommunikálni (ezt most nem csak a mi beszélgetésünkre értem). Elég mókásak a durcás hangulatváltozásaid.
Azt hittem, végre tudunk ezek nélkül normálisan beszélgetni valamiről, de persze egyből el kell rontanod a sértődéseddel. 
Dehát ez van, szavaiddal élve "Valószínűleg Te egy másik világban élsz mint én."
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Napelem
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen program, ami...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt hittem, végre tudunk ezek nélkül normálisan beszélgetni valamiről, de persze egyből el kell rontanod a sértődéseddel.