Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
upszilon #23556 üzenetére
Bár nem teljesen értek egyet sh4dow-val, tény, hogy nekem Thinkpad T400-on 9.04 alatt hibátlanul ment a Network Manager, 9.10 alatt pedig nem lehet normálisan beállítani. (Routert használok wififel.) Az ubuntu.hu -n, illetve több fórumon is egy megoldást javasoltak, a network manager PPA felvételét és a frissítést. Ez lehet, hogy megoldotta a közvetlen ADSL kapcsolatok gondját, de nálam sem WEP, sem WPA kapcsolat mellett nem lehet a wifi kapcsolatot felépíteni. Így titkosítás nélkül használom; de 50% jelerősség alatt így is el-el dobálja a kapcsolatot. Nem vagyok egyedül, google szerint a hiba másoknál is előjött, megoldást még nem találtam. Mégis a 9.10-nél maradok, mert 9.04 alatt véletlenszerűen (valószínűleg az integrált intel videokártya jóvoltából) fagyott le a gép rendszeresen úgy, hogy csak a kikapcsolás segített. A Karmic a fenti hibától eltekintve nálam hibátlan. De én is első körben ennek a telepítését javaslom, ha nem válna be, akkor irány vissza az előző verziókhoz.
-
kovaax
őstag
válasz
"statisztikák szerint szélessávról wifi-vel már többen vannak internetezők, mint betárcsázós alapon"
Hol van ez a linuxos statisztika?
"De ezen kár is vitatkozni, ha közben kijavították a csogagot."
Net nélkül hogyan frissíti az egyszeri vindózerről átálló klikkelgetős felhasználó? Ráadásul ha jól tudom, csak ppa-n van meg a javítás, és ez szerintem egy olyan alapvető hiba, amit ki kellett volna javítaniuk soron kívül a disztróban, hogy ne szívjon vele minden dsl júzer...
-
válasz
Pl. abban, hogy csak itt-ott van hang - már ha van. Az NM-hibáról meg elég megnézni a "Friss tartalom" menüpontot az ubuntu.hu-n, azonnal látod, mennyi embernek okoz gondot a bugos NM. De ugyanezt tetten érheted az ubuntuforums.org-on is, a PA-hibával együtt. Ha valaki hajlandó nyitott szemmel járni a világban, észreveszi ezeket...
Ha Neked ennyi sem elég, akkor nem vitázom Veled tovább ezen sem...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest