Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
vrbst
tag
válasz
konfar.dani
üzenetére
Akkor akár felteheted a 64 bites verziót is, de az x86 is jó. Kicsit félreérthető voltam az előbb...
Én 3 partíciót szoktam létrehozni. Egy /-t, egy /home-ot és egy swap-ot. Telepítésnél lesz lehetőséged grafikus felületen particionálni, válaszd a "kézi" pontot. És légy figyelmes. Ha bizonytalan vagy, akkor akár lehet először közös partíción minden (ekkor /-t válassz csak csatolásni pontnak), de swap-ot akkor is ajánlott létrehozni. Ennyi RAM-mal 512 mb-ot mondjuk.
A wubi-t még sosem használtam (szerencsére nincs win a gépemen
), de ha jól tudom akkor az arra való, hogy windowsból tudod telepíteni az ubit. Inkább azt javasolnám, hogy boot-olj be az ubi cd-ről, és ott választ az "ubuntu kipróbálása a számítógép módosítása nélkül) menüpontot.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux Mint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Okos Otthon / Smart Home
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), de ha jól tudom akkor az arra való, hogy windowsból tudod telepíteni az ubit. Inkább azt javasolnám, hogy boot-olj be az ubi cd-ről, és ott választ az "ubuntu kipróbálása a számítógép módosítása nélkül) menüpontot.