- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- kreténtehén: Első lengyel túra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
harry
veterán
Nekem van egy média pc-m otthon:
Mythubuntu 9.04 az alap, ami eleve nem tesz fel sok dolgok. Telepítésnél 'frontend'-et választva meg főleg (különben hoz adatbázis, meg minden vackot). Ezt persze utólag leszedheted, nekem maga az OS kellett. Ezután felkerült az XBMC frontend, és azt használom, saját készítésű infrával+lirccel, maga a rendszer talán 2.5-3GB körül van, ram használhat idle 100mb körül. FTP-re proftpd, amúgy ssh-n érem el és... más jelenleg nem nagyon van.
Hmm lehet van XBMC OS (nem tudom, mire épül, vagy hogy van az), én csak repot hozzáadtam, és csomagként felraktam.Mostanság tapasztaltam olyat, hogy néha elérhetetlenné válik, nem értem, miért. Helyi hálón pingre válaszolt, de xbmc felület megfagyott, ssh-n nem tudtam belépni. Még nem sikerült utánajárnom, mi lehet a gond, majd ha legközelebb otthon leszek, megnézem a logokat, hátha...
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Apple MacBook
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest