Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Major Major
üzenetére
hopp! köszi a meglátást
megnéztem ujra és valoban hiányzott arrol a kettőről a .txt!
ugyhogy megnyugodtam, h semmi extra gond ezekkel 
Illetve annyi, hogy ha jobb egérgombklattyintással létrehozok szövegfile-t, akkor miert van ,h nem mindig ad kiterjesztést? jol lenne ...
bár .. legfeljebb utolag leellenorzom, és hozzáirom
de azert furi .. vagy megint félrenéztem vmit , ez is lehet ...Leginkább a kockás probléma zavar engem TXT ügyben, továbbra is:
tud vki megoldást arra, hogy ext3-ról ntsf-re másolt TXT-k WinXP-ben való olvasása, szerkesztése kényelmes legyen ,azaz
a kocka karakterek helyett entert jel legyen XP-ből beolvasva, a TXT file-ken belul?
Akár utolagos korrekcios megoldási ötlet?
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
megnéztem ujra és valoban hiányzott arrol a kettőről a .txt!
de azert furi .. vagy megint félrenéztem vmit , ez is lehet ...