Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Ott még nem próbáltam állítgatni őket, de nekem nem is az a gondom, hogy nem működnek a gyorsgombok (nem is próbáltam őket) hanem én szeretném beállítani, hogy melyikre mit reagáljon. Win alatt is amit lehetett átprogramoztam. Pl. Tettem fel Gnome Commandert, egy gombra akarom elindítani, vagy az egérnél az oldalsó (talán 4ées gomb) legyen a középső gomb nekem. A multimédia funkció az egyetlen talán amit azon akarok hagyni ami eredetileg is

(#21332) rtom: Akkor megnyugodtam, ha rendben megy, mondjuk nem tudom honnan szülte, hogy legyen még egy asztalom. Gondolom, hogy két out van a videókártyán, de akkor is furcsa, de nem baj. Most már tudom, mit jelent a metamodes sor
kösz 
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest