Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
upszilon
üzenetére
Én nem akartam reagálni eredetileg. De tényleg nem megy neked ez a személyeskedés és szakmai dolgok szétválasztása. Előszerettel sértegetsz másokat -"marhaság, buta beszéd" és persze itt csak Te lehetsz a munka dandárjának elesett áldozata. Most megmondták mások is a véleményüket de Te nem tűröd a kritikát. Ez nem az óvoda barátom! Már egyszer elmondtam ezt Neked. De látom nem tanulsz és nem fogadod meg a jótanácsot. Én túl tenném magam ezen és nem offolnám azt a helyet amelyik segít. De ezen a munka témán nem tudok átlépni. Szerinted a Te videóeditáló melód miatt sajnálnom kellene?? Elviszlek hónapra acélcsöveket szerelni. Te fogod cserélni a palackokat és viheted a 4"-os csöveket a tetőn lévő gépházba. Talán ha már fájnának a térdeid és izzadtál volna valaha "vért" akkor lenne benned némi tisztelet!
Egyébként elismerem a hozzáértésed és örülök is, hogy segíteni próbálsz. Már csak azért is mert amikor elkezdtem linuxot használni csak a HUP és a #Debian csatorna volt a Freenode-on segítség képpen. Mára hála az égnek már sok ilyen hely van. Mint például ez a közösség amiért valóban hálásak lehetünk mindannyian. Manapság az egymásnak nyújtott segítség a legnagyobb érték. Ne sz@rj hát oda ahonnan eszel!
A törlést pedig nem kell kérni tudtommal van erre menüpont.
Téma részemről lezárva.Üdv.
U.i.: Ha tényleg annyira ott vagy szakmailag akkor nekem jól jönne most a segítség a VBox kérdésemre.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- World of Tanks - MMO
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Mini-ITX
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest