- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
lapa
veterán
üdv. intrepiden egy thinkpad t61, nvidia quadro 140m gpu-s notira szeretném ráerőltetni a két képernyős üzemmódot. van a noti panelja 1440x900, tehát wide, de nem annyira, mint a d-sub kimenetre kötött 32" Albacomp 1366x768.LCD TV.
külön x képernyős módban szeretném összebaltázni valahogy. friss telepítés volt, 180.blabla driver aktiválva, nem ment sehogy. párszor ehelyett elrontotta az xorg.conf-ot. emellett ga natív felbontásra állítottam a másodlagos kijelzőt (1366x768) lehagyta a bal 200 pixelt róla. akkor is, mikor távolabb tettem a két képernyőt, akkor is, mikor akárhova tettem a tévét a noti képéhez képest. ezt nagyjából eljátszottam minden formációban, twinview és külön X screen módokban egyaránt. most már a 185-ös drivert installáltam "DOS alól" höhö, de ezzel se megyen.
most a legjobb, amit eddig csináltam belőle az 1024x768 a tévén a 1366 vagy 60x768 helyett. próbáltam összetákolni egy modeline-t, mert írta, hogy nincs EDID infó a tévéből. de úgy néz ki azt meg én bénázom el az xorg.conf-ban, hogy a modeline-t a noti képernyőjére értelmezi.
egyszóval érdekelne egy működő xorg.conf. van valakinek esetleg? köszönöm.
Aktív témák
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GTA V
- USB, Bluetooth, Power – A logók valódi jelentése
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest