Hirdetés

Aktív témák

• upszilon

őstag

válasz #16820480 #18619 üzenetére

Ezzel kapcsolatban nekem lenne egy kérésem. Installáltam a 9.10-est egy nagyongyors 4 GB-os pendrájvra kíváncsiságból. Tökéletesen megy rajta. 3.2GB-ot foglalt le magának, a többit hagyta nekem FAT32-ben. Ez így nem is rossz gondoltam, de aztán eszembe jutott, hogy mi van a NAND-flash RAM-ok korlátozott írási számával. Ha ez elkezd nekem oda swappolni, meg indexelgetni, meg naplózgatni, meg a csoda tudja még miket firkálgatni, akkor nem lesz hosszúéletű. Letöröltem róla, de azért a dondolat nem hagy nyugodni. A legjobb lenne egy SIM-kértyára tenni. Miért?, mert azt install és beállítgatás után azt le lehetne zárni. Akkor aztán nem fog nekem oda firkálni. :D Na-persze lehet-hogy működni sem fog. :B

Mi erről a fogós-ravasz kérdéskörről a nagybecsű véleményetek? :F

Javaslom ezt a cikket elolvasni, mielőtt elhamarkodott véleményt adnátok a dologban. A cikkből érdekes számadatok kukucskálnak a hitetlenkedőkre. Egy ilyen kommersz flas egy pozíciója valószínűleg párezer írás után "kipukkad". ...és az a párezer írás nem olyan sok egy firkálgató oprendszer számára...

Aktív témák