Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt
Nekem most ilyen win alól telepítve van fent az ubi. Mennyivel lennék előrébb, ha "rendes" telepítéssel lenne feltéve? Azt olvastam,hogy talán gyorsabb lenne, meg hibárnálás működne, de mennyi értelme van küzdeni vele?
Illetve ha van értelme, akkor van egy magyar leírás,hogy miként kell Win mellé? Nekem most van asszem egy 70 gigás ntfs-em Win 7-el és egy 180 gigás ntfs tárolóként. Régebb kaptam olyan tanácsot,hogy ntfs-es particiót ne b@sztassak méretileg,mert elszállhat a fájlrendszer. Jelenleg egy melóban használt saját notiról van szó és tényleg nem örülnék, ha elszállna....adatmentés azért megoldható előtte, de mivel particionáljam szét ha van értelme?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest