Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Aktív témák
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok nagy linuxos, az Ubuntut csak másodlagos rendszerként használom, de elég jó szerintem (de hát ugye a megszokás, játék...). Viszont szeretném a 9.04 után kipróbálni a mackót is
Nade. A 9.04 ext3-ra ment rá, viszont olvasta, hogy az ext4 kissé gyorsabb. A kérdésem az lenne, hogy van-e átjárhatóság a két fájlrendszer között, magyarán létezik-e olyan, hogy frissítem a 9.04-et 9.10-re, ÉS ext4-re (ha ez nem túl komplikált megoldás), vagy mindenképpen a tiszta telepítés jelenti az üdvösséghez vezető utat? Amúgy a 9.04-en majdnem mindenem ment, csak a nyomtatót kellett hegesztenem, és a tv-tunert kellett volna, de arra már nem volt türelmem 
Előre is köszi

Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nade. A 9.04 ext3-ra ment rá, viszont olvasta, hogy az ext4 kissé gyorsabb. A kérdésem az lenne, hogy van-e átjárhatóság a két fájlrendszer között, magyarán létezik-e olyan, hogy frissítem a 9.04-et 9.10-re, ÉS ext4-re (ha ez nem túl komplikált megoldás), vagy mindenképpen a tiszta telepítés jelenti az üdvösséghez vezető utat? Amúgy a 9.04-en majdnem mindenem ment, csak a nyomtatót kellett hegesztenem, és a tv-tunert kellett volna, de arra már nem volt türelmem