- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
lapa
veterán
nagyságrendileg az történt, amit javallasz:
tar cvpzf backup.tgz --exclude=/proc --exclude=/lost+found --exclude=/backup.tgz
--exclude=/mnt --exclude=/sys /...bár ez nem a tökéletes másolat, de csak pár másik könyvtár lett kihagyva, az opciókhoz nem nyúltam. ja, semmi lényeges nem volt a fentieken kívül kihagyva. utána pedig asszem második vinyóként lett berakva az új, és annak az előkészített első partíciójára lett visszanyomva a tar.gz, az alábbival:
tar xvpfz backup.tgz -C /<mount pont>
az is lehet, hogy cd-ről butultam, már nem tudom. namost azt nem tudom kellett-e volna valami varázsigét mondanom visszatöltés előtt, ahogy tudom nem.
a visszaállítást követően ugyebár az új lemezre meg kellett csinálnom a backupból kimaradt könyvtárakat. ahogy nézem kicsit elsiettem a dolgot, mert /media és /mnt nincs. a többit root-tal csináltam, az gondolom nem lehet túl nagy gond. viszont gondolom a /mnt hiánya annál inkább... (sóhaj)
szóval akkor megnézem holnap egy friss mentéssel, még az is lehet megírom életem első pingvines szkriptjét. addig is köszi, nagyon remélem ez megoldja majd.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest