Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Nem is tudom, hol kérdezzem meg, mert abszolút kezdő linuxos vagyok. Letöltöttem, kiírtam CD-re az Ubuntu 64bites 9.04-es verzióját.
Indítottam vala, és örvendeztem, hogy ez jó. Live módban simán neteztem néhány perc után, a monitoromat és a TV-t is felismerte az OS.
Ezek után gondoltam egyet, és úgy döntöttem, hogy telepítem az új cuccost, WIN mellé. Mivel a CD ajánlja, hogy bátran tegyek ilyet. Megpróbáltam. Az fogadott, hogy
"Buffer I/O error on device sr0, logical block 301360"
És a fenti üzenetet megismételte kb. 30-50 oldalon keresztül, csak más számokkal. Most WIN alatt vagyok, a lemezt is WIN alatt írtam ki. Próbaképpen a teljes lemeztartalmat felmásoltam HDD-re, attól eltekintve, hogy néha lassult kicsit, simán végigolvasta. Mi lehet a próbléma?
Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest