Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
Aktív témák
- 

Agyasima őstag Nem is tudom, hol kérdezzem meg, mert abszolút kezdő linuxos vagyok. Letöltöttem, kiírtam CD-re az Ubuntu 64bites 9.04-es verzióját. Indítottam vala, és örvendeztem, hogy ez jó. Live módban simán neteztem néhány perc után, a monitoromat és a TV-t is felismerte az OS. Ezek után gondoltam egyet, és úgy döntöttem, hogy telepítem az új cuccost, WIN mellé. Mivel a CD ajánlja, hogy bátran tegyek ilyet. Megpróbáltam. Az fogadott, hogy "Buffer I/O error on device sr0, logical block 301360" És a fenti üzenetet megismételte kb. 30-50 oldalon keresztül, csak más számokkal. Most WIN alatt vagyok, a lemezt is WIN alatt írtam ki. Próbaképpen a teljes lemeztartalmat felmásoltam HDD-re, attól eltekintve, hogy néha lassult kicsit, simán végigolvasta. Mi lehet a próbléma? 
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest