Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Agyasima
üzenetére
a CD is hw

1. ilyenre én is emlékszem "átálláskor" de nem tudom, h mit is csináltam. Lehet csak az erölködő hangerejét vettem feljebb, és azóta úgy van
A hangerőszabályzó aplet-be vannak kapcsolók, azokat még érdemes átnézni2. Ajánlom az mplayer + SMplayer párost (ez csak gui hozzá). Van a beállítások közt olyan, h hardveres gyorsítás. Egyébként lehet, h nincs is rendesen feltéve a driver. Terminálba: glxinfo, ennek az eleje a lényeg: direct rendering ha yes akkor ok. A glxgears mennyi FPS-t mutat? Azt is terminálba kell beírni
-
Major Major
senior tag
válasz
Agyasima
üzenetére
Ez erősen olvasó hibának tűnik...
Külön partícióra akarsz telepíteni, vagy Windows alá, Wubi segítségével? Mert ha az utóbbi, akkor próbáld meg a CD képet valamilyen virtuális CD alkalmazással betölteni, és úgy telepíteni.
Ha előbbi, akkor pedig pendrive-ról való installt javaslom, az unetbootin nevű progi kell hozzá, és egy legalább 1 gigás pendrive.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Autós topik
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest